dinsdag 28 februari 2017

Happy hugs..

Goedemorgen,

Een kaartje voor de voorraad. Idee gevonden op pinterest. Ik had nog wat 'restjes' van deze papiertjes. Het blokje is nog lang niet op, maar deze papiertjes had ik al wel eens gebruikt. 

Nog even over het weekend, wat was het leuk. Afgelopen vrijdag uiteten geweest (2x die dag, pff ik zat zo vol) en 's avonds naar het toneel geweest in het dorp. Vorig jaar ben ik voor het eerst mee geweest en dit jaar heb ik mezelf uitgenodigd. Heel erg leuk, erg gelachen. Zaterdag vierde mijn vader zijn verjaardag, en zondag met Lara op cursus geweest en wat geknutseld.

Morgenmiddag mag ik bij Mariken gaan knutselen, super leuk! Ik kijk er zo naar uit. Het is veel te lang geleden, ik vind het altijd erg leuk om van haar te leren. Daarna mogen we ook nog blijven eten, heel fijn en gezellig!

Groetjes!


vrijdag 24 februari 2017

100ste blogberichtje..

Goedemorgen,

En weer een Karin Joan kaartje. De achtergrond heb ik gemaakt met een stencil van Dutch Doobadoo en met distress inkt. Ik zag het idee op youtube voorbij komen, bij 'k werner design'. Die maakt zulke mooie kaartjes, zeker het kijken waard.

Vandaag een leuk dagje, eerst met het werk een bezoek brengen aan een bedrijf waar wij onze kleingoed bestellingen doen. Inclusief lunch. Altijd goed.
En vanavond met m'n moeder en nicht uiteten en daarna naar een toneel voorstelling in het dorp. Gezellig een avondje uit.

Ik zag dat dit mijn 100ste berichtje op mijn blog is, wat tof! Iedereen onwijs bedankt voor de lieve reacties op mijn kaartjes. Ik vind het zo leuk het bloggen, op naar de 200!

Bijna weekend, groetjes!

donderdag 23 februari 2017

Kerst op donderdag..

Goedemorgen,

Dit keer geen vierkantjes kerstpapier.
Maar de grote, stoere beer van MFT. Vorige week kreeg ik de stempels binnen. Ik had ze
november/december besteld maar ze waren elke keer niet leverbaar. 
Ze zijn niet alleen leuk voor kerstkaarten maar ook voor winterkaartjes.
De stipjes op de lichtblauwe cirkel zijn gemaakt met de Nuvo drops. 

Vandaag weer een dagje werken. Vanaf volgende week werk ik andere dagen, waardoor ik woensdagmiddag en vrijdagmiddag vrij ben, zo fijn! Kijk er naar uit.

Groetjes!
Challenge: #52wtc 

woensdag 22 februari 2017

Kleurenkaartenteam Blauw-Lichtroze


Het is weer de laatste woensdag van de maand. Tijd voor het kkt.
Wat een leuke kleuren deze maand. Eerlijk gezegd vond ik het in het begin even lastig om te beginnen, maar afgelopen zaterdag had ik een ingeving en ging ik met de 'te gekke' krijtjes en een stencil aan de gang.

Ik ga vandaag even bij alle deelnemers langs, doen jullie dat ook? Een reactie is altijd leuk.

Bedankt voor al jullie reacties op mijn kaartjes, ik lees ze met zoveel plezier. Dank jullie wel.
& nu op naar de mooie kaartjes van de andere.

Fijne dag!


dinsdag 21 februari 2017

Gefeliciteerd papa..


Hoera, vandaag is mijn lieve papa jarig!
Nog best lastig om een 'papa kaartje' te maken. 10x10 kaartje, paar zwart-wit washi tapejes en een blauw tekstje van Els Brige. Toch vond ik hem nog wat kaal, wat blauwe sequins en ik was tevreden.

Vanavond gaan we even bij hem langs om hem te feliciteren, zaterdag viert hij het voor familie en vrienden. Dubbel feest.

Groetjes!


maandag 20 februari 2017

Ik vind jou lief..

Goedemorgen,

Het is weer maandag, die weekenden gaan zo snel voorbij. Mijn weekend was niet te druk. Zaterdag gepoetst in huis, daarna nog wat geknutseld bij moeders en we mochten bij hun stoofvlees komen eten. Heerlijk! Zondag met Lara op cursus en is Mariken nog even langsgeweest en daarna lekker wat kaartjes gemaakt.

Met dit kaartje was ik vorige week al begonnen en heb ik gisteren afgemaakt. Het stempelen op vellum geeft zo'n leuk effect. Het duurt alleen even voor het echt droog is.
De stempels van Karin Joan zijn erg leuk voor allerlei soorten kaarten.

Gezellige maandag!


zondag 19 februari 2017

Hugs..

Hoi hoi,

Deze stempels zijn van de nieuwe release van MFT, en wat zijn ze gaaf! 
Ook de 'Hugs' stans is van de nieuwe release van MFT. Je leest het al, ik heb me weer eens laten gaan. Oeps!

Zometeen ga ik weer met Lara mee op cursus. Vanmiddag komt Mariken even op visite en ga ik nog wat kaartjes (af) maken.

Fijne zondag!




vrijdag 17 februari 2017

Happy birthday Lot..

Goeiemorgen,

Gisteren was Lot jarig. Dit kaartje heb ik voor haar gemaakt en hebben we gisteravond gegeven samen met een kleine bijdrage.
Het kaartje is een beetje geinspireerd op de inrichting van het huis van Lot en Mike. Zwart, wit en een beetje groen. 
Het idee komt van een kaartje van Ellen en pinterest. Bedankt Ellen, die inspiratie was ik heel erg kwijt hihi.

& laten we het niet hebben over de woordstansen die niet deden wat ik wilde, grr! 3x is scheepsrecht, maar wat baalde ik zeg.

Nog 1 dagje werken en dan alweer weekend, wat vliegen die weken voorbij zeg.



donderdag 16 februari 2017

Kerst op donderdag..

Hallo,

Vorige week woensdag toen Colien bij mij was, mocht ik een paar kerstige beestjes uitstansen van haar. Ik vind ze zo ontzettend leuk deze pinguins. 
Het kader op de kaart is een nieuwe stans van MFT. & een beetje handlettering van mezelf. 

Deze kaartjes heb ik ook gemaakt op het werk gisteren. Het zit zo, ik werk in een praktijk die sinds oktober helemaal nieuw is. We zijn dus begonnen met 0 patienten. De tandarts werkt nog 2 dagen in een andere praktijk, maar de praktijk is die dagen wel open voor mensen die terecht kunnen voor een afspraak. Vandaag viel ik weer in voor een collega en mag ik altijd wat meenemen om te doen. Eerst wat werkklusjes en daarna iets voor mezelf doen. Kaartjes maken dus.

Fijne dag!

Challenge: #52wtc 

dinsdag 14 februari 2017

Valentijn..

Hoi,

Dit kaartje is voor mijn Thom! Mijn valentijn.
Vanavond geef ik het kaartje aan hem. 
Eigenlijk vind ik valentijn maar een gek iets. Ik hou heel het jaar door van hem, maar hem met een kaartje het laten weten is nooit verkeerd.

Een vraagje: Ik kan sinds kort geen reacties meer plaatsen op blogs via mijn telefoon, weet iemand hoe dit kan?

Werkse iedereen of fijne dag!

maandag 13 februari 2017

Voor jou..

Goedemorgen,

Ook dit is weer een kaartje gemaakt met de 'te gekke' krijtjes.
De stempel vind ik zo mooi, je kan er heel veel kanten mee op.

Met dit kaartje wil ik meedoen bij CAS on Sunday. Eerst dacht ik dat de challenge te moeilijk voor me zou zijn. Maar toen kwam dit idee in me op en kon ik toch mee doen aan de challenge. Ik hoop dat de kleuren een beetje goed overkomen, was nog een hele opgave om een goede foto te maken.

Vandaag weer het begin van een werkweek. Werkse allemaal en geniet van vandaag!
Challenge:
CAS on Sunday #101 Color challenge

zondag 12 februari 2017

Beterschap..

Goedemorgen,

Afgelopen woensdag kwamen Colien en mijn moeder knutselen met de 'te gekke krijtjes'.
Op pinterest zag ik al mooie kaartjes voorbij komen en daar komt de inspiratie voor dit kaartje ook vandaan. 
Erg leuk om met allerlei kleuren mooie dingen te maken, pinterest is dan een super plek om een idee op te doen.

Vandaag een dagje niks op de planning, ook wel eens lekker. Misschien vanochtend mee naar de cursus van Lara en ik hoop nog wat kaartjes te kunnen maken. Even lekker zondag houden!

Groetjes en tot morgen.



donderdag 9 februari 2017

Kerst op donderdag..

Goedenavond,

Het is nog donderdag en hierbij mijn kerstkaartje. Ik heb niet echt variatie in m'n kerstkaarten, maar dit papier is het enige kerst wat ik heb en een kaartje is heel snel gemaakt. Vandaag op mijn werk gemaakt en op de foto gezet. Het blokje is nog lang niet op, dus het papier zal de basis zijn voor mijn kerstkaarten. Ik moet alleen wat meer variatie toepassen, beloofd.

Geniet van jullie avond!
Challenge: # 52wtc

zaterdag 4 februari 2017

Te gek..

Goedemorgen,

Dit kaartje heb ik vorige week gemaakt op de beurs in Gorinchem. Bij de 'te gekke krijtjes' hebben we een workshop gevolgd van Petra. Het was super leuk en leerzaam. De krijtjes zijn aangeschaft en heb al wel wat gemaakt voor kaartjes.

Afgelopen woensdag bij de kaakchirurg geweest. Iedereen bedankt voor de sterkte wensen en de vragen hoe het gegaan is. De behandeling zelf is heel goed gegaan, was binnen 20 minuten van 2 verstandskiezen af. Maar toen de verdoving ging uit werken tot nu heb ik nog wel last. M'n mond kan niet ver open dus eten is lastig. Af en toe pijnscheuten. Maar dat komt ook wel weer goed, over 6 weken de andere kant en dan zijn we daar ook weer vanaf.

Zo meteen komt mijn moeder me ophalen voor een dagje knutselen bij Noor&zo. De grote Dutch Doobadoo workshopdag. Ben heel benieuwd. 

Fijne dag voor iedereen!